Journalistiken är medicinen

Har skrivit en artikel under hösten som faktiskt blev tidningens mest delade (och dessutom följdes upp av flera medier). Det är texten om att Finland tänker försöka sig på medborgarlön eller basinkomst. Artikeln publicerades i Tidningen Syre och går bra att läsa här. Jag har tidigare skrivit om basinkomst i världen, läs här.

Jag är fortfarande ute i landet och föreläser om min bok Generation Ego, bland annat var jag på ett framtidsseminarium på Jonsereds Herrgård i augusti. Flera av mina besök har skett på skolor, där jag pratar med lärare men även föräldrar. Ni som är intresserade av att boka mig för att berätta mer om min bok Generation Ego, om hur vi uppfostrar våra barn i dag, vad som händer när de möter skolans krav och varför så många unga lider av stor psykisk ohälsa, är det bara att mejla ana( snabela)udovic.se

Sedan finns många fler texter av mig spridda både här och där i tryckt media. Jag ska snart uppdatera denna hemsida med fler länkar eller hela artiklar. Så länge får ni ha en bra höst, må den vara fylld av folkbildande journalistik! Den bästa medicinen mot diktatur, fördomar och förtryck.