Inför 2015

Det är inte långt kvar till dess att år 2015 börjar. Ska jag summera året som varit så har det handlat mycket om utgivningen av min bok, Generation Ego. Den kom ut sista mars 2014 och jag har sedan dess varit med i flertal intervjuer i tidningar, radio och tv. Jag har också skrivit debattartiklar om boken (läs exempelvis här och här eller en artikel apropå innehållet, här) samt turnerat runt Sverige för att hålla föreläsningar eller workshops om boken. (Se nästa inlägg om ni vill boka!) Är någon nyfiken på omdömen om hur jag är som föreläsare, bör man kontakta Moa Stenberg, Lärarnas Riksförbund, på moa.stenberg(snabela)lr.se. De flesta av föreläsningarna gick genom Lärarnas Riksförbund, som också hade utvärderingar.

Nästa år, 2015, kommer jag som alltid att skriva artiklar. Bland mina nuvarande kunder finns tidningen Ottar, Vi Föräldrar, Dagens Nyheter och mattidningar som Elle mat och vin samt Mer Smak. Mat är ett stort intresse!

Jag går som alltid och funderar på bokidéer, så det kanske kommer att påbörjas ytterligare ett bokprojekt under 2015 också. Den som lever får se.

Gott slut och gott nytt år önskar jag alla!
Ana