Inför 2021

År 2020 pågår för fullt, men har ju visat sig vara ett riktigt märkligt år som snart går mot sitt slut. I februari var det sportlov och vi åkte till Italien, men till södra delen, Pompeji, och såg lämningarna från vulkanutbrottet. Men därefter följde ju det stora utbrottet av covid-19 som påverkat alla människor på klotet.

Eftersom jag är lärare på Danderyds Gymnasium fick jag övergå till distansundervisning från mitten av mars och fram till skolavslutningen. Det gick, men var i det långa loppet ganska krävande för såväl elever som lärare.

Nu har vi undervisning på skolan även om allt inte är som vanligt, alla ska hålla avstånden och sprita händerna hela tiden. Men så länge undervisningen fortfarande får vara i skolan är vi nöjda.

Jag har samhällskunskap, historia, mentorskap och handleder gymnasiearbete främst med elever på samhällsprogrammet, men även ekonomi och natur. För varje år som går blir det lättare att vara lärare, men det finns massor kvar att lära. Så det räcker livet ut, skulle jag säga.

Lämna ett svar