Snart färdig lärare

Tiden går. Nu gör jag min allra sista termin på Stockholms Universitets lärarutbildning KPU, alltså Kompletterande Pedagogisk Utbildning. Den sista terminen innebär den sista praktikperioden (jag håller alltså lektioner i samhällskunskap och historia på Thoren Business School) samt en C-uppsats som ska lämnas in i januari 2018. Sedan är jag behörig ämneslärare för gymnasiet i mina ämnen, historia och samhällskunskap.

Men såklart arbetar jag också med skrivandet. Ett stort projekt, faktiskt en bok, än så länge hemlig, har jag varit medförfattare till. Den kommer ut på Bokförlaget Forum i februari 2018. Dessutom skriver jag artiklar som alltid, i höst går det att läsa mina alster i bland annat Fotografisk Tidskrift, på RFSU:s hemsida och i tidningen Metro.

Jag arbetar också som yogalärare på Yogashala Stockholm. Lärare i ytterligare ett ämne alltså, fast yogan är kanske att betraktas som ett mer fysiskt/filosofiskt ämne.

Lämna ett svar